vegetableKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium z warsztatami kulinarnymi "Dieta wegańska a zdrowie – prawdy i mity".

Szkolenie odbędzie się w terminie 4-6 czerwca 2019r.

greek saladKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium z wyjazdem studyjnym do Grecji pt. "Walory zdrowotne surowców i potraw kuchni greckiej". Szkolenie odbędzie się w terminie 10-16 maja 2019 r. Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa.

restauracjaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium z wyjazdem studyjnym pt.„Nowe trendy i przyszłe innowacje technologiczne w branży hotelarsko – gastronomicznej”.  Szkolenie odbędzie się w terminie 02-08 lutego 2019 r. w Riva del Garda.

kelnerKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z SGGW i Hotelem Bristol w Warszawie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium „Nowa jakość usług w serwisie kulinarnym - innowacyjna generacja kelnerów”. Szkolenie odbędzie się w terminie 10-12 grudnia 2018 r. w Warszawie.